Επικοινωνία  |  Sitemap  |  Αναζήτηση
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:
 

Αρχική Σελίδα

Έδεσσα

Τοπικά Διαμερίσματα

Δημοτική Αρχή

Γραφείο Τύπου

Δραστηριότητες

Υπηρεσίες

Συχνές Ερωτήσεις

Σύνδεσμοι

Οδηγός Αγοράς

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες στον Δήμο μας.

Δείτε τον οδηγό

Πρόσφατες Προκηρύξεις

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ - ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΜΑΡΙΟΥ – ΡΙΖΑΡΙΟΥ»  
προθεσμία: 13/10/2020


ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ-ΑΦΑΛΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ»  
προθεσμία: 05/10/2020


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ»  
προθεσμία: 28/09/2020

hit counter

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   
Γραφείο Τύπου
18/11/2011

Την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης για την προετοιμασία της εκδήλωσης για την οδική ασφάλεια που οργανώνεται από το Δήμο Έδεσσας, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας, το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Έδεσσας 2011, σε συνεργασία με πολλούς τοπικούς φορείς και με την συμπαράσταση της Μotorpress και τα περιοδικά About και Αuto Τρίτη. Η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της πόλης, το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ.

 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές και τόνισε ότι ο Δήμος Έδεσσας στηρίζει σταθερά εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, καθώς η Οδική Ασφάλεια είναι ζητούμενο. Προβλέπεται η περιοχή να είναι βάση για τέτοιες εκδηλώσεις μέσα από το καλεντάρι οδικής ασφάλειας που οργανώνουμε με την βοήθεια όλων.

 

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Διευθύντρια της Motor Press Β. Ελλάδας, κ. Πόπη Μαρτάκη και ο δημοσιογράφος Στέργιος Μανώλης ως Δντης του περιοδικού Auto Τρίτη. Αμφότεροι διέκριναν χαμόγελα συνεργασίας. Εδώ στην Έδεσσα, τόνισαν υπάρχει ενδιαφέρον για θέματα οδικής ασφάλειας. Τα ατυχήματα μειώνονται αλλά οι ηλικίες παραμένουν χαμηλά. Προσπαθούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να σκεφθούν. Οι ημέρες αυτές παγκοσμίως είναι αφιερωμένες στα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων από τον ΟΗΕ. Εμείς θα προσπαθήσουμε με διαδραστικό τρόπο. Έρχονται στην Έδεσσα 15 αυτοκίνητα με διάφορους κινητήρες για τεστ drive με παθητική ασφάλεια, σύστημα με λογισμικό προσομοίωσης που ο νέος κόσμος θα οδηγήσει με προσφορά του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», θα μιλήσουμε για οδήγηση με κινητό, για το κράνος, για το πως θα απολαύσουμε την οδήγηση με ασφάλεια. Κλείνοντας είπαν ότι βγαίνουμε για εκπαίδευση στο δρόμο όπως το αυτοκίνητο.

 

Ακολούθως ο Ιορδάνης Χατζηαντωνιάδης εκ μέρους του ΜΟΕ2011 τόνισε ότι οι τοπικές κοινωνίες είναι ενεργές όταν συμμετέχουν. Ενεργοποιηθήκαμε άμεσα ως σύλλογος μιας και το ενδιαφέρον δεν εξαντλείται στο να κάνουμε βόλτες. Δεν θέλουμε να χάνουμε φίλους μας και να μένουμε απαθείς. Ο ΜΟΕ2011 θα στηρίζει και θα ενθαρρύνει κάθε διαδικασία εκπαίδευσης για την χαρά της οδήγησης με ασφάλεια για όλους.

 

Ο Γιώργος Νταουτας, Διοικητής Πυροσβεστικής ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς τον Δήμο Έδεσσας, την ΔΗΚΕΔΕ, τον ΜΟΕ2011 και όλους τους συνδιοργανωτές. Διαθέτουμε πέρα από την διάθεση για προσφορά και όλες τις διασωστικες σειρές για απεγκλωβισμούς και άλλες διασώσεις και εκπαίδευση. Κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος για την δουλειά της πυροσβεστικής, ενώ εκ μέρους της ΕΔΟΜΑΚ Διασώστες Ήφαιστος, ο Ιάκωβος Κωσταντινιδης, υπογράμμισε το πρωτόγνωρο μάθημα συνεργασίας μέσα από την Οδική Βοήθεια και τις αξίες του εθε��οντισμού.

 

Τέλος η εκδήλωση θα περιέχει και τουριστικό ενδιαφέρον μιας και όλα τα αυτοκίνητα θα φωτογραφηθούν σε σημεία τουριστικής προβολής προκειμένου να συνοδεύσουν με άρθρα τις εκδόσεις της Motor Press. Πεζοδρομημένο κέντρο, Καταρράκτες, Αρχαία Έδεσσα, φρύδι πόλης, υγροτόπος Αγρα-Βρυτών-Νησίου, Λίμνη Βεγορίτιδα και Παλιός Άγιος Αθανάσιος, αποτελούν σύμφωνα με τον Βαγγέλη Κυριακού, προϊστάμενο τουρισμού της ΔΗΚΕΔΕ, τα σημεία που θα καλυφθούν από την δημοσιογραφική αποστολή μιας και όπως τονίστηκε η οδήγηση είναι χαρά και δεν πρέπει να καταλήγει σε δυσάρεστες καταστάσεις.

 

Την εκδήλωση στηρίζουν και συμμετέχουν τα σχολεία της Έδεσσας, η Τροχαία Έδεσσας, η Δημοτική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, το Εδεσσαϊκό Θέατρο, ενώ υποστηρίζουν πλήθος επιχειρήσεων και όλοι οι πολίτες της Έδεσσας καλούνται να παρεβρεθούν.

    
www.meteo.gr/cf.asp?city_id=51

et.diavgeia.gov.gr/f/dhmos_edessas

www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/

www.edessa.gr/PressOfficeAnnouncementShow.action

www.dimosedessas.gov.gr/sites/default/files/u1/oroi_xrisis_1.jpg
 

Σύνδεση Χρήστη

Όνομα:
Κωδικός:
 
  Δεν έχετε λογαριασμό ?
Εγγραφείτε εδώ

Υπηρεσίες

Δείτε την περιγραφή των παρεχόμενων από τον δήμο υπηρεσιών:

Συχνά Χρησιμοποιούμενες Υπηρεσίες

Ευρετήριο Υπηρεσιών

Για έντυπο αίτησης κάντε κλικ εδώ (download)

Για να εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά από τις Υπηρεσίες μας, εγγραφείτε στο portal

 

Ειδήσεις

 

20/04/2018

  Διήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων Αρχιτεκτονικής Τοπίου  


06/05/2015

  ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ  


19/03/2015

  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ