Επικοινωνία  |  Sitemap  |  Αναζήτηση
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:
 

Αρχική Σελίδα

Έδεσσα

Τοπικά Διαμερίσματα

Δημοτική Αρχή

Γραφείο Τύπου

Δραστηριότητες

Υπηρεσίες

Συχνές Ερωτήσεις

Σύνδεσμοι

Οδηγός Αγοράς

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρείες στον Δήμο μας.

Δείτε τον οδηγό

Πρόσφατες Προκηρύξεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ "ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ"  
προθεσμία: 26/03/2021


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΑΝΟΡΥΞΗ ΔΥΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ»  
προθεσμία: 24/03/2021


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΤΕΡΥΓΟΤΟΙΧΟΥ ΣΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΗΣΙΟΥ»  
προθεσμία: 22/03/2021

hit counter

ΓΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κοινωνικής υπηρεσίας και Αλληλεγγύης,  Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτισμού και Πολιτιστικών, Κ.Ε.Π. και ειδικότερα με τις κάτωθι αρμοδιότητες: 

1.     Τις αναγόμενες στην οργάνωση και λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας και την παρακολούθηση εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, εντός του Δήμου Έδεσσας.

2.     Τις αναγόμενες σε θέματα που αφορούν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση,

3.     Τις αναγόμενες στην εποπτεία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.),

4.     Τις αναγόμενες στα θέματα Δημοτολογίων – Μητρώων – Στρατολογίας – Ληξιαρχείου του Δήμου και στους πολιτικούς γάμους,

5.     Τις αναγόμενες στη χορήγηση και ανάκληση προσωρινή ή οριστική αδειών ίδρυσης και λειτουργίας όλων των καταστημάτων, καθώς και των ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων.

6.     Τις αναγόμενες στη διαμόρφωση και παρακολούθηση του σταθερού ετησίου προγράμματος πολιτιστικών, αθλητικών και λοιπών εκδηλώσεων του Δήμου.

7.     Τις αναγόμενες στην παρακολούθηση της λειτουργίας των προνοιακών δομών του Δήμου και στην εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής του.

8.     Τις αναγόμενες στην υποστήριξη των ευπαθών ομάδων κοινωνικού αποκλεισμού.  

9.    Η συμμετοχή εκπροσώπου του οικείου δήμου στην οργανωτική επιτροπή         φεστιβάλ τοπικής εμβέλειας (άρθρο 94 παρ. 4 αριθ. 29).

10. Τις αναγόμενες στον τομέα «Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης» που         μεταβιβάστηκαν από της Ν.Α. Πέλλας στο Δήμο Έδεσσας (εγκύκλιος          61/αρθμ. πρωτ. 74894/30-12-2010, Υπουργείο Εσωτερικών, αποκέντρωσης        και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης) και ειδικότερα:  

1. Η καταβολή επιδομάτων σε τυφλούς, κωφάλαλους, ανασφάλιστους παραπληγικούς, τετραπληγικούς και ακρωτηριασμένους, διανοητικά καθυστερημένους, ανίκανους προς εργασία, υποφέροντες από εγκεφαλική παράλυση (σπαστικούς), απροστάτευτους ανήλικους, υποφέροντες από αιμολυτική αναιμία και βαριά ανάπηρους, καθώς και σε λοιπά άτομα δικαιούμενα παροχής κοινωνικής προστασίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 57/1973 (ΦΕΚ 149 Α), της σχετικής νομοθεσίας, καθώς και των οικείων κανονιστικών ρυθμίσεων (άρθρο 94 παρ. 3Β αριθ.17). Σημειώνεται ότι το διατροφικό επίδομα που χορηγείται σε νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση συνεχίζει να καταβάλλεται από τις Δ/νσεις Υγείας των Περιφερειών.  

1.     Τις αναγόμενες στον τομέα «Αστική κατάσταση» που μεταβιβάστηκαν από της Ν.Α. Πέλλας στο Δήμο Έδεσσας  (εγκύκλιος 61/αρθμ. πρωτ. 74894/30-12-2010, Υπουργείο Εσωτερικών, αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης) και ειδικότερα:  

1. Η πρόσληψη και αλλαγή επωνύμου, καθώς και η πρόσληψη πατρώνυμου και μητρωνύμου από παιδιά, που γεννήθηκαν χωρίς γάμο των γονέων τους ή είναι αγνώστων γονέων (άρθρο 94 παρ.6 αριθ. 26).

2. Ο εξελληνισμός του ονοματεπωνύμου Ελλήνων του εξωτερικού, ομογενών αλλοδαπών, που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και παλιννοστούντων ομογενών, που έχουν την ελληνική ιθαγένεια (άρθρο 94 παρ.6 αριθ. 27).

 Δήλωση περιουσιακής κατάστασηςwww.meteo.gr/cf.asp?city_id=51

et.diavgeia.gov.gr/f/dhmos_edessas

www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/

www.edessa.gr/PressOfficeAnnouncementShow.action

www.dimosedessas.gov.gr/sites/default/files/u1/oroi_xrisis_1.jpg
 

Σύνδεση Χρήστη

Όνομα:
Κωδικός:
 
  Δεν έχετε λογαριασμό ?
Εγγραφείτε εδώ

Υπηρεσίες

Δείτε την περιγραφή των παρεχόμενων από τον δήμο υπηρεσιών:

Συχνά Χρησιμοποιούμενες Υπηρεσίες

Ευρετήριο Υπηρεσιών

Για έντυπο αίτησης κάντε κλικ εδώ (download)

Για να εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά από τις Υπηρεσίες μας, εγγραφείτε στο portal

 

Ειδήσεις

 

20/04/2018

  Διήμερο Εορταστικών Εκδηλώσεων Αρχιτεκτονικής Τοπίου  


06/05/2015

  ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ  


19/03/2015

  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ